Wetenschappelijk bewijs : De Kracht van Positiviteit heeft effect op de fysieke wereld

Dr Masaru Emoto is een onderzoeker en alternatief genezer uit Japan. Met zijn onderzoeken toont hij aan dat positief denken wel degelijk werkt. Hij is vooral bekend geworden door zijn omstreden onderzoek naar het vermeende geheugeneffect van water en energetische eigenschappen ervan. In ‘What the Bleep Do We Know’ (2004) toont hij dit watermolecuul experiment. (zie filmpje)

Dit experiment van Emoto toont aan dat menselijke gedachten en intenties de fysieke realiteit kunnen veranderen, zoals bijvoorbeeld in dit geval de moleculaire structuur van water.

Het rijstexperiment van Dr Masaru Emoto

In het rijstexperiment toont Emoto de kracht van het negatieve en tegelijkertijd die van het positieve denken. Voor dit onderzoek plaatst hij porties gekookte rijst in twee potten, Op de ene schijft hij “thank you” en op de andere “you fool”.

Schoolkinderen instrueert hij dagelijks de tekst hardop uit te spreken tegen deze twee potten rijst. Na 30 dagen is de rijst in de pot met de positieve gedachte nauwelijks verandert terwijl die van de negatieve verrot is. Natuurlijk stuiten ook de onderzoeken van Masaru Emoto op veel weerstand en zijn er genoeg artikelen te vinden die spreken over een hoax.Als je er aan twijfelt. Probeer het dan zelf. Dagelijks tweemaal daags negatieve en positieve gedachten uitzenden op de potten rijst. Kook de rijst want juist het aanwezige water is verantwoordelijk voor het resultaat.

love-you-hate-you2

 

Bron:http://lucifall.plazilla.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s