10 Krachtige affirmaties

Als je echt geloofd wat je voelt, dan vloeit je leven werkelijk vanuit je gedachtes en emoties. Affirmaties of het process van het herhalen van positieve woorden geeft een spirituele boost naar nieuwe levels.. We moeten onze gedachten vertalen in woorden en uiteindelijk naar de intenties naar wat we willen manifesteren in realiteit. Affirmaties zijn bewezen methodes van de zelf bevordering door het vermogen dat onze hersenen de kracht hebben om mensen levens te veranderen. De wetenschap heeft het zelf ook bewezen dat positief tegen jezelf praten verandering brengt aan de hersenen. Hier zijn 10 krachtige affirmaties wat je leven kan veranderen.
 1) Hoe bereik ik Grootheid in het engels gezegd “Greatness”
Een van de meest invloedrijke manieren is om onszelf dagelijks te informeren dat we alles kunnen bereiken wat we maar willen. Focus op je dromen en visie en koppel je emoties aan dat doel en visie. Door dit tegen jezelf te zeggen en erin te geloven, zal het zich uiteindelijk manifesteren in je leven.

2) Vandaag; ik bezit boordevol energie en zit vol van vreugde
Vreugde of gelukkig zijn begint niet van buiten maar van binnen in jou. Het start ook vanaf het moment dat je opstaat. Maak er een gewoonte van om jezelf dit te herhalen vanaf het moment dat je wakker word elke dag.

3) Ik hou en accepteer mezelf voor wie ik ben
Liefde voor jezelf hebben is de zuiverste en meest hoogste vorm van liefde. Wanneer je van jezelf houd, zal je automatisch jezelf waarderen en respecteren. Als je vertrouwen hebt en trots bent in wat je doet, zal je jezelf in een nieuw licht zien, je raakt erdoor geïnspireerd en gemotiveerd om grote en betere doelen te behalen.

4) Mijn lichaam is gezond; mijn gedachtes zijn brilliant; mijn ziel is rustig
Een gezond lichaam begint met een gezond verstand en geest. Als u leid aan negatieve emoties, zal de andere ermee worden beïnvloed. De nummer 1 oorzaak van gezondheid of ziekte ben jijzelf.

5) Ik geloof dat ik alles kan
Dit moet je dagelijks tegen jezelf zeggen. Dit is zo belangrijk om dit dagelijks te herhalen het is een vorm van zelf therapie. Door dit te zeggen, ben je in staat om alles te behalen wat je in je gedachten plant.

 6) Alles wat er nu gebeurd, gebeurd voor mij ultieme doel
Er zijn geen slachtoffers, geen ongevallen en geen toevalligheden OOIT. Deze bestaan simpelweg niet in deze realiteit is het wat jij en anderen alleen aantrekken, waar jij en anderen deel van uitmaken. Dus besef vanuit de bodem van je hart dat alles gebeurd met een rede in de perfecte gelijktijdigheid. Je leeft in vrede met alles wat er gebeurd, nu gebeurd en zal gebeuren. De angst voor morgen zal simpelweg wegsmelten.

7) Ik ben de architect van mijn leven, ik bouw de fundament en kies de inhoud
Dit is iets wat je jezelf dagelijks moet vertellen, elke ochtend wanneer je opstaat. Elke nieuwe dag bied een frisse start en het heeft ook invloed op anderen om je heen. Je kan alles creëren van de dag wat je leuk vind, omdat jij de architect bent van je eigen leven. Begin de dag met positieve gedachtes en koppel je emoties eraan, het zal je dag transformeren naar een ongelooflijke dag. Het werkt ALTIJD.

8) Ik vergeef degene die mij geschaad hebben in mijn verleden en vreedzaam zal ik mijzelf van hen loskoppelen
Dit betekend niet dat je moet vergeten wat ze hebben gedaan, maar je hebt er vrede mee met wat er was gebeurd en de lessen eruit halen. De kracht van vergeving zal  zorgen voor vooruitgang en jou reactie op elke ervaring is afhankelijk wat anderen van jou denken. Je kan duizend mensen vergeven en geen van hen vergeeft jou, er zal altijd een gevoel zijn van vrede en vrijheid in jou wat zij nooit zullen ervaren totdat zij datzelfde gevoel beseffen. Jou kracht om hen te vergeven zal direct de reactie naar jou veranderen.

9) Mijn vermogen om te veroveren en mijn uitdagingen zijn grenzeloos; mijn potentie om te slagen is oneindig
Helder en simpel, je hebt geen grenzen alleen die je op jezelf legt. Wat voor soort leven wil je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn de belemmeringen die je jezelf oplegt?
Deze affirmaties zal je helpen om alle grenzen te verleggen.

10) Vandaag, zie ik af van mijn oude gewoontes en start ik nieuw, positief en fris
Beseffen dat elk moeilijk moment slechts korte fases in het leven zijn. Dit zal ook met de nieuwe gewoontes mee worden genomen. Je bent een volledig aan te passen wezen met creatieve energie en vibraties, wat je zal leiden naar nieuwe ideeën en de mentaliteit die het mogelijk maakt dat de energie vrij kan stromen.

Verwachtingen

Wat verwacht jij in het leven?
Verwacht grote dingen en grote gebeurtenissen in jou leven! Verwacht je een slechte dag dan is dat meestal ook wat je ontvangt. Verwacht elke dag het beste en zet je geloof erin, verwacht het beste in jou voordeel. Elke dag is een nieuwe dag elke dag is een nieuwe kans. Weet dat elke dag uniek is en dat de zon niet voor niets opgaat, en verwacht elke dag nieuwe kansen en nieuwe positive ervaringen.
Geloof erin en weet dat gelukkig zijn in de ruimste zin jou geboorterecht is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s